22.8.2023. 22:53
0
Bio pijan i drogiran: Nasilnik iz BiH davio i brutalno pretukao suprugu
FOTO: Ilustracija
Porodična svađa između supružnika iz Bosne i Hercegovine eskalirala je u noći sa subote na nedjelju u Innsbrucku u brutalno premlaćivanje, nakon kojeg je žena završila u bolnici zbog teških tjelesnih povreda.
Htio da sakrije ukradenu robu
U saopštenju policije navodi se da ju je teško pretukao, ali i davio. Kako list Krone prenosi, pozivajući se na svoje izvore, do svađe je došlo nakon što je muškarac iz BiH želio da ukradenu robu sakrije u stanu u Inzbruku, koji je dijelio sa suprugom. Međutim, žena to nije htjela da dopusti, i rekla mu da ukradene stvari nosi iz stana, prenosi Avaz.

Njega je to razbjesnilo, izgubio je kontrolu i zaključao je u kupatilo.

- Nakon što ju je zaključao, nastavio je sa zlostavljanjem. Nekoliko puta ju je šakom udario u lice. Zatim je počeo da je davi. Njene povrede su zaista teške - kaže izvor Krone-a, dodajući da je izjavila da je "na smrt preplašena" i sada.

Žena u teškom stanju prebačena u bolnicu
Nakon nekog vremena, uspjela je da se otrgne od nasilnika i nazove policiju.

- Ko zna šta bi se desilo sa njom, da nije uspjela da dođe do telefona - kaže izvor Krone-a. Policija i hitna pomoć su odmah došli na lice mjesta, a žena je u teškom stanju prebačena u bolnicu.

Krone prenosi da je 35-godišnjak bio pod uticajem droge i alkohola, što je kasnije potvrđeno i testiranjem. On je uhapšen i sproveden u zatvor u Inzbruku. Ženi su povrede sanirane i ona je, u međuvremenu, napustila bolnicu, prenose Nezavisne novine.

(Elmedina H.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.