2.12.2023. 13:15
0
Kamiondžija iz BiH proklizao i izazvao saobraćajnu nesreću u Austriji: Dvije osobe povrijeđene
Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva kamiona, od kojih je jednim upravljao vozač iz BiH, i putnički automobil dogodila se jučer u oblasti Basling u Austriji.

Kamion kojim je upravljao 36-godišnji vozač iz BiH nastanjen u Austriji, proklizao je zbog snijega na kolovozu, prešao u suprotnu traku i sudario se s putničkim automobilom.

Kamion koji je išao iza njega, a kojim je upravljao 52-godišnjak, nije mogao izbjeći udes i udario je u prvi kamion.

Kada su stigli pripadnici hitne medicinske pomoći, ispostavilo se da su svi učesnici u saobraćaju mogli samostalno izaći iz vozila. Vozač kamiona iz BiH i vozač putničkog vozila zadobili su povrede zbog kojih su prevezeni u bolnicu. Stepen za sada nije poznat.

Uviđaj je završen tek nakon tri i po sata nakon čega je saobraćaj na ovoj dionici pušten u funkciju.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.