9.12.2023. 16:25
0
Nastavljena razmjena vatre na libansko-izraelskoj granici
Navedeno je i da su izraelski avioni noću izveli niz napada na ciljeve Hezbollaha u Libanu.

Izraelska vojska objavila je da je pogodila položaje Hezbollaha na jugu Libana kao odgovor na napade na Izrael iz Libana, javlja Anadolu.

Iz izraelske vojske navedeno je da je od sinoć s libanske teritorije ispaljeno više raketa i artiljerijskih granata prema sjevernim regionima Izraela.

U saopćenju je navedeno da u incidentu nije bilo poginulih i povrijeđenih, te da je izraelska vojska gađala mjesta s kojih su rakete ispaljene.

Navedeno je i da su izraelski avioni noću izveli niz napada na ciljeve Hezbollaha u Libanu.

U sukobima između izraelske vojske i libanskog Hezbollaha na granici od 8. oktobra poginula su 23 libanska civila, 97 pripadnika Hezbollaha i šest izraelskih vojnika.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.