26.12.2023. 20:11
0
Serijskog ubicu i seksualnog manijaka pustili na slobodu: Jednoj ženi odrubio glavu, drugu je izbo nožem
Pred sudom u Moskvi pojavio se muškarac optužen za seriju ubistava nakon pronalaska tijela dvije žene, od kojih je jedno bilo obezglavljeno.

Aleksej Varakin koji je nedavno pušten iz zatvora, optužen je da je u bijesu ubio dvije žene koje su mu bile eskort jer nije uspio ostvariti seksualni odnos s njima.

Tijelo Olge Vorobjove koja je navodno upoznala Varakina u moskovskom okrugu Izmailovo, pronađeno je bez glave u blizini hotela. Vjeruje se da je Vlada Skitskaja ubijena dan kasnije u svom iznajmljenom stanu u poslovnom dijelu Moskve, piše Daily Mail.

Nakon ubistva Vorobjove kojoj je monstrum odrubio glavu jer se nije htjela biti intimna sa njim, Varakin se, prema izvještaju, "želio osloboditi stresa", ali je Skitskaja navodno ismijavala njegov neuspjeh u krevetu. Navodno je nasrnuo na 25-godišnjakinju nožem, a ona ga je uspjela raniti tokom borbe.

Pozvala je prijateljicu tokom napada i rekla joj da je klijent pokušava ubiti, a njene vapaje u pomoć čule su komšije. Kada su stigli policajci žena je već bila mrtva.

Moskovsko tužilaštvo istražuje ova dva nedavna ubistva. Varakin se pojavio pred sudom gdje mu je određen dvomjesečni zatvor, a prema izvještajima, priznao je ubistva.

Navodno je osumnjičenik "izliječen" nakon što je 2010. osuđen na liječenje u psihijatrijskoj bolnici zbog ubistva dvije seksualne radnice, navedeno je na sudu.

 
SudMoskva
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.