20.1.2024. 13:28
0
Avion prinudno sletio jer je putnik ugrizao stjuardesu
Putnik američke aviokompanije navodno je u utorak usred leta ugrizao stjuardesu, primoravši let za Seattle da se vrati u Tokio, rekao je portparol avio-kompanije.

Avion oznaka ANA 118 je poleteo sa aerodroma Haneda u Tokiju u 21:47. po lokalnom vremenu i okrenuo se nazad nakon nešto više od sat vremena na svom putu ka Americi.

Portparol ANA je rekao za "CNN" da je muškog putnika privela policija nakon što je avion sletio u japansku prijestonicu. Njegov identitet za sada nije poznat.

Stjuardesa je zadobila lakše povrede, rekao je portparol. 

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.