30.1.2024. 17:11
0
U Turskoj pokušaj atentata na poznatog biznismena, Hakana Cengiza
Turska policija je na nogama i traga za napadačima koji su danas pokušali da ubiju poznatog biznismena i vlasnika vlasnika firme Solo Holding Hakana Cengiza.

Kako su objavili turski mediji, napad se dogodio u prijepodnevnim satima na auto-putu u Istanbulu u blizini naplatne rampe. 

Cengiz je u tom trenutku bio u automobilu sa suprugom Zehrom.

Prema turskim medijima, dvojica napadača na motoru prišla su automobilu i jedan od njih je otvorio vatru. Vozač, koji je navodno ranjen, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u automobil ispred sebe, a napadači su pobjegli.

Mediji u Turskoj pišu kako Cengiz i njegova supruga nisu povrijeđeni u napadu.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.