23.3.2024. 22:31
1
Zelenski o masakru u Moskvi: Putin je bezvrijedan vođa
Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski označio je Vladimira Putina "bezvrijednim" vođom zbog njegove reakcije na napad na kompleks Crocus City Hall.

Prozvao je Putina jer je "šutio jedan dan" prije nego što je lažno okrivio Ukrajinu u "potpuno predvidljivom" potezu.

Predložio je Putinu da hiljade Rusa koji umiru na ukrajinskom tlu iskoristi za zaustavljanje terorista kod kuće.

"Oni (Rusija) su dotjerali stotine hiljada svojih terorista ovamo, na ukrajinsko tlo. Oni se bore protiv nas i nije ih briga što se događa u njihovoj vlastitoj zemlji", naveo je.

"Sve se to dogodilo jučer, a ovaj bezvrijedni Putin, umjesto da se bavi svojim građanima Rusije, da im se obrati, šutio je jedan dan - razmišljajući kako to povezati s Ukrajinom. Sve je potpuno predvidljivo. Stotine hiljada Rusa koji trenutno ginu na ukrajinskom tlu sigurno bi bile dovoljne da zaustave sve teroriste", zaključio je.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.