26.11.2015. 11:47
0
Charlie Sheen je HIV dobio od transseksualca i sve je snimljeno?
Jedan izvor tvrdi da pedesetogodišnji glumac vjeruje da je postao HIV pozitivan tokom seksa sa transseksualcem.
Poznati glumac je prošle nedjelje javno priznao da ima ovu bolest više od četiri godine, a tom prilikom je nagovijestio da ima ideju kako je dobio HIV.

Charlie Sheen vjeruje da je krivac za to transseksualac kome je platio da dođe kod njega u dom u Los Anđelesu.

" Charlie je već dugo vremena fasciniran transseksualnim muškarcima. U jednom trenutku znatiželja je bila prevelika pa je unajmio nekoliko njih koji su u nekoliko prilika dolazili kod njega u dom. Sada misli da je tokom jednog od tih susreta zaražen i brine se da je sve snimljeno. Njegov advokatski tim se trenutno sprema za buduća otkrića i plaše se da će uskoro isplivati još detalja iz njegovog burnog života“, izjavio je ovaj neimenovani izvor, a prenosi list Mirror.

(CDM/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.