29.8.2016. 19:20
0
Sestra slavne pjevačice uhapšena zbog prostitucije
Allison Carey, sestra pjevačice Mariah Carey, uhapšen je zbog prostitucije, a policija je uputila apel svima koji su imali seksualne odnose s njom da se jave ljekaru jer je 55-godišnjakinja HIV pozitivna.

Allison je bivša ovisnica i majka dvoje djece. Nakon što je brutalno pretučena u aprilu prošle godine, zadobila je teška oštećenja mozga i kičme, a novac za liječenje nema. Policija je uhvatila Allison na djelu - dok je nudila seks policajcu na tajnom zadatku.

Šef policije smatra da bi osobe koje su imale intimne odnose sa uhapšenom trebalo da se jave ljekaru. Postoji razlog za brigu ukoliko su odnosi bili nezaštićeni.

Suđenje je zakazano za 30. august u sudu u Kingstonu, u američkoj državi New York, piše CDM.me. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.