16.1.2017. 17:15
5
Đanijeva supruga sasvim iskreno: Bolje da me vara sa ženama nego sa muškarcima
Radiša Trajković ?ani izjavio je da je pravi Balkanac i da bez piva i žena ne može, pa tako svoju ženu Slađanu Trajković vara tri puta dnevno, ali je ne bi dao ni za šta na svijetu.

Slađanu to sve ne pogađa mnogo, piše Express Magazin.

- Ne smeta meni to puno. Bolje da ga spajaju sa djevojkama nego sa muškarcima. Realno - izjavila je Slađana.

- Pa pošto sad idemo na Tajland, može svašta da se desi i da sa muškarcima da budem - našalio se pjevač.

- Varam je tri puta dnevno. Šta ima veze, pa to je danas moderno. Brak čuvam, a krešem sa strane.  Pa i ona zna da bez žene i piva ne mogu. Bilo bi ružno da kažem da je nisam prevario kad jesam. Ja sam, ljudi, pravi Balkanac! Znam da se te žene poslije zaljube u mene, ali ne mogu da sjedim na deset stolica. Moja jedina stolica je Slađana Trajković - rekao je nedavno Đani.


(Admir Oručević)

5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.