1.2.2017. 10:43
1
Aca Lukas: Imao sam 57 kilograma, jeo sam jednom u četiri dana
Popularni folk pjevač Aleksandar Vuksanović započeo je svoju karijeru devedesetih godina, a umjetničko ime Aca Lukas nastalo je zbog mjesta na kom je često nastupao u tom periodu.

On je bio skoro svako veče pjevač na splavu koji je tada nosi ime ”Lukas”.

Njegov spot koji je snimljen 1995. godine, za pesmu ”Kuda idu ljudi kao ja”, vidio je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića pa prokomentarisao:

– Svi pevaju samo ja sam ružan – našalio se Lukas.

U ”Amidži šouu” emitovan je i njegovo gostovanje kod Minimaksa iz 1998. godine.

– Ovde ličim na indijansku babu. Sad imam 84 kile, a zamisli koliko sam kila imao 1998. godine. Stvarno sam bio kao indijanska baba. Imao sam 57 kilograma i jeo sam jednom u četiri dana. – rekao je Lukas kroz smijeh.

Dragana Mićalović i Iva Stefanović koje su, takođe, bile gošće Ognjenove emisije istakle su da Aca izgleda mnogo bolje danas nego prije dvadeset godina.

Ostalim snimcima iz prošlosti, Aca je bio zadovoljan, ali se smijao sa svim ostalim gostima u studiju Televizije Pink.




(Admir Oručević)

Aca Lukas
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.