6.11.2020. 15:45
0
Maja Šuput i u drugom stanju vježba : Ovo je toliko zabavno
Pjevačica Maja Šuput u 19. je sedmici trudnoće, ali i dalje je vrlo aktivna.

- Kod trudnica se sve jako pazi, a trudničke vježbe jako su fora. Slušam pažljivo - pohvalila se buduća mama na Instagramu, gdje je u Storyjima objavila nekoliko videa i pokazala kako izgledaju njezini treninzi.


- Da mi je netko rekao prije nekoliko mjeseci da ću ići na trudnički pilates, rekla bih mu da je lud ... Uglavnom, gym sam zamijenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod stručnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da idem 3 x tjedno, a uvijek sam mislila da je pilates dosadan. Cilj - zdrava trudnoća i brz oporavak nakon poroda - napisala je nedavno Maja na društvenoj mreži.

 

 













































Ove sedmice  otkrila je i kako njezina beba, čiji spol i dalje drži u tajnosti iako ga zna, raste i odlično napreduje.

- Beba je sad veličine korneta - objavila je na društvenoj mreži.

Hiperaktivna Šuput nedavno je najavila kako će se vrlo brzo poslije rođenja prvog djeteta vratiti na pozornicu.


(Nermana Crnčalo)
Maja Suput
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.