16.7.2022. 12:07
0
Severina objavila nove prepiske: Psihijatar mi je rekao da je Milan Popović neizlječivi psihopata
Pjevačica Severina je na svom Instagram profilu otkrila još detalja o slučaju sa njenim bivšim partnerom i sudskim sporom oko starateljstva nad sinom.

Severina je sada objavila fotografije na kojima se vidi prepiska između nje i psihijatra, ujedno i sudskog vještaka.

Pevačica je ovime željela da dokaže da je psihijatar Vladimir Grošić njoj pričao jednu, a pred sudom potpuno drugačiju priču, a u objavi je spominjala Gzima Redžepija. On je, inače, bio optužen zbog „trgovine uticajem“ krajem avgusta 2020. godine, te da je izmenio sudsku odluku o starateljstvu nad sinom Severine Vučković i Milana Popovića. Redžepi je u tom trenutku bio poslanik Gradske skupštine i osoba od povjerenja tadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

“Vještak Vladimir Grošić lagao je na kaznenom sudu kao svjedok, mada bi trebalo da bude optuženik.  On je izvršio ono što je Gzim Redžepi tražio, da mi otmu dijete i napiše nalaz u korist oca. Vještak me pozvao u park Maksimir, 11. 09. 2020. u 21.15, umjesto u bolnicu”, započela je Severina, pa opisala cijeli taj susret:

“Bila sam prestravljena, što se i vidi po porukama, jer mu nisam odmah odgovorila. Nije rekao da tamo džogira. Išla sam zbog sina. Pozvao me da sjednemo na klupu, pa je rekao da je već 01. 09. predao svoje izuzeće i odustaje od slučaja, jer mu Gzim Redžepi prijeti poslom i djecom. Moje mišljenje ja da je i ocu i Gzimu odgovaralo da odustane, jer dok se nađu novi veštaci prošlo bi još dvije godine. Zato sam počela da plačem. Agonija se, dakle, nastavlja. Rekao je da su mu prijetili od vrha do dna. Da je Milan Popović, Gzimu Redžepiju kupio spec.bolnicu ‘Primamed’, koja se svugdje reklamira. Odakle Gzimu novac za bolnicu? I da su njemu nudili mjesto u bolnici ako napiše povoljan nalaz.”

Severina je potom napisala da joj je psihijatar i sudski vještak rekao da je Milan Popović psihopata.

“Rekao je: ‘Severina da sam tražio kuću u Njujorku dali bi mi.’ (To ne možemo provjeriti). Rekao je: ‘Znate li da je Milan psihopata bez mogućnosti liječenja i ja ga se bojim. Molila sam ga da prijavi da su mu prijetili decom. Nije htio. Otpratio me do pumpe i zagrlio pred svjedokom, koja me je čekala. Ja sam sve prijavila USKOKU da su mu pretili djecom. Tako to rade Velike tate i Gzim Redžepi-slastičar. A ja se pitam koji psihijatar dogovara susret u Maksimiru? Da se razumijemo, za dijete i na Himalaje, ali Maksimir…Valjda to tako mafijaši rade. Nedavno je lažno svjedočio i rekao je da se bojao više mene nego Bandićevih ljudi. Na USKOKU je rekao suprotno, da se bojao Gzima. Al’ bilo bi lijepo da kaže imena tih Bandićevih ljudi. Ko su ti Bandićevi ljudi kojih se treba bojati?”, napisala je Severina.

U nastavku pogledajte fotografije prepiske koje je pjevačica objavila na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, hrvatsku pevačicu državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin. Ona se posljednjih dana na pomenutoj društvenoj mreži oglašavala i tim povodom.

Juče je i podijelila fotografiju sa svojim sinom, uprkos tome što joj je to sud zabranio.

„Moj sin i ja uživamo na prekrasnom ostrvu Vrniku. Na Googlu možete videti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom za Gloriju, te i premijera Plenkovića sa djecom u Vatikanu… Predsjednika Milanovića s decom. Oni mogu, onu nemaju socijalnu službu Maksimir koja kaže da je to štetno za djecu. Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi se svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima“, poručila je Seve.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.