6.8.2023. 17:45
1
Ekskluzivan snimak tuče i pucnjave: Na nastupu Aleksandre Prijović konobari se branili i udarali barskim stolovima
Aleksandra je atmosferu dovela do usijanja u prepunom lokalu, te ništa nije slutilo da će doći do ovakvih incidenata.
Naime, ona je pjevala pred 5.000 ljudi, a u trenutku kada se desio nemili događaj Prijovićeva je bila u bekstejdžu jer je napravila pauzu zbog kiše koja je padala.

Blic je sada došao u posjed ekskluzivnog snimka nemilog događaja, a na kojem se može vidjeti panika koja vlada među prisutnima, kao i tuča između konobara, koji su se čak udarali i barskim stolovima.

Podsjetimo, kako je potvrđeno za medije MUP HNŽ, pucano je iz pištolja, policija je na terenu izvršila uviđaj.

– Situacija je pod kontrolom, ranjenih od posljedica korišćenja vatrenog oružja nema – kazali su za medije, prenosi “Express.ba”.
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.