13.10.2023. 13:09
0
Voditeljica sa dubokim dekolteom stavila na muke gosta: "Jadničak se borio za goli život dok se pokušavao fokusirati na njena pitanja"
Maria Arreghini, italijanska manekenka, influenserica i televizijska voditeljica, ugostila je neki dan Williama Jamesa Adamsa, odnosno Will I Ama, osnivača popularne hip hop grupe Black Eyed Peas.

O čemu su sve razgovarali, bude li vas to zanimalo, moći ćete pogledati u nastavku članka, no ovom ćemo prilikom istaknuti tek toliko da su kadrovi iz tog intervjua postali popularni na Redditu jer je atraktivna plavuša svog gosta stavila na stotine muka.



Naime, voditeljica je tako raskopčala haljinu da je bilo ne moguće ne primijetiti njezine bujne grudi, pa su mnogi na Instagramu stali zbijati šale na račun položaja u kojem se uvaženi gost našao.

"Jadničak se borio za goli život dok se pokušavao fokusirati na njena pitanja", istaknuo je jedan.

Atraktivna Maria, dodajmo, nije to učinila prvi puta ispred televizijskih kamera, svojim poprsjem se hvalila i ranije ispred gledatelja kanala Sportitalia, a već i letimičan pogled na njen profil na Instagramu govori da joj je srednje ima provokacija.



(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.