9.11.2023. 22:25
1
Britanka osvojila veliki dobitak na lotu, sve želi potrošiti na vrtne patuljke
FOTO: ilustracija
Gotovo 130.000 eura na lutriji je osvojila 74-godišnja Britanka Joan Buckingham kao dio milionskog dobitka koji je dočekao nju i njene komšije u Birminghamu.

Uprkos velikoj sreći koju trenutno dijeli njena porodica, nju niti najmanje novci ne dotiču. Kako je ispričala za The Sun, ona svoj dobitak planira potrošiti na vrtne patuljke!

Joan ove malene kipove skuplja već više od 10 godina, a trenutno ima vojsku sa više od 40 vrtnih patuljaka. Ovim novim dobitkom planira kolekciju samo povećati.

- Moj unuk mi je kupio najvećeg gnoma, on je visok čak 90 cm. Sva djeca imaju svoje lončiće i onda skupa slikamo patuljke - objasnila je.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.