16.4.2024. 16:21
Nema prijedloga za pritvor: Đorđe Ždrale pušten na slobodu
Nakon što su im uzete izjave u Okružnom Tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, Đorđe Ždrale i Zoran Šljivić pušteni su na slobodu i bit će prekršajno kažnjeni.

Policija u Istočnom Sarajevu uhapsila je osam osoba, četiri zbog prijetnji i četiri zbog nasilničkog ponašanja.

Naime, N.N., L.S., N.K. i B.E. iz Istočnog Sarajeva, uhapšeni su zbog sumnje da su ispred ugostiteljskog objekta prijetili da će baciti bombu.

Nakon toga uhapšeni su Z.Š, Đ.Ž, K.P. i D.B, a kako smo ranije prenijeli, među njima su Đorđe Ždrale i Zoran Šljivić, muž poslanice u Narodnoj skupštini RS Nikoline Šljivić.

Oni se sumnjiče da su prekjučer u ulici Spasovdanska udarcima vatrenim oružjem, pištoljem, nanijeli tjelesne povrede osobama prethodno uhapšenim zbog pomenutih prijetnji.

Isti medij saznaje da je Ždrale priznao da je učestvovao u tuči. Protiv njega će biti kako stoje stvari podignuta optužnica.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana