19.4.2024. 8:20
"Dok se u UN-u vodi diplomatska bitka za Rezoluciju o Srebrenici, u Sarajevu se vodi teška borba da se dođe do karte za Brenin koncert koja je u ratu nosila uniformu onih..."
U Sarajevu će ovog vikenda biti održana dva koncerta Lepe Brene u okviru bh. turneje pod nazivom "Imam pesmu da vam pevam".

Tim povodom, dopisnik Al Jazeere Balkans Ivica Puljić je objavio intrigantan post na svom X profilu.

"U NYC i UN-u vodi se diplomatska bitka da se ustanovi Dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici. U Sarajevu se vodi teška bitka da se dođe do karte za Brenin koncert koja je u ratu nosila uniformu onih koji su ubili preko 8,000 Bošnjaka", napisao je Puljić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana