19.4.2024. 12:28
Iz MUP-a Republike Srpske uvjeravaju javnost da nemaju razloga za uznemirenost: Na tri lokacije će danas pripadnici MUP-a održati taktičke vježbe
Ministarstvo unutrašnjih poslova RS obavještava građane da će se danas na lokalitetu Barlovaca, Kuljana i Dragočaja kod Banjaluke realizirati taktička vježba.

Navedena vježba bi mogla privući pažnju građana koji se nađu u blizini navedenih lokacija, ali iz MUP-a naglašavaju da ne postoji nikakva opasnost za slučajne prolaznike ili one koji žive u blizini pomenute lokacije i da nema razloga za uznemirenost.

U ovoj vježbi učestvuju pripadnici Centra za obuku i jedinica žandarmerije, saopćeno je iz MUP-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana