15.4.2024. 13:45
Samira mu je čuvala majku i djecu, a on 15 godina vodio dupli život sa ljubavnicom u Beogradu: Pojavile se fotografije njene
Sinoć je u regionalnim medijima odjeknula vijest da se popularni pjevač Dženan Lončarević razvodi od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Ono što je zanimljivo je da do sinoć, uopće nije bilo poznato u javnosti kako izgleda ta žena, jer je pjevač držao u "strogoj" tajnosti, odnosno, dobro je čuvao svoj privatni život.

Njih dvoje su se upoznali prije nego što je Lončarević postao poznat.


Dženan i Samira su se vjenčali krajem 90-tih godina, a u braku su dobili dvoje djece. 

Jednom prilikom su novinari pitali Prijepoljca zašto ne voli pričati o privatnom životu, na šta je on reagovao sa riječima da ljude zanima njegova muzika, te da to treba tako i da ostane.

 
Samira Lončarević/FOTO: Telegraf

Novinari kao da su predosjetili da se nešto zbiva "iza kulisa", pa su ga prije nekoliko mjeseci pitali zašto krije suprugu.


Samira Lončarević/FOTO: Telegraf

"Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča. Uvijek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja, i to je to", kazao je Lončarević. 

I kao što smo rekli, ništa apsolutno nije bilo poznato o Samiri Lončarević do sinoć, kada su novinari srbijanskog Telegrafa došli do njenih fotografija, ali i do nekih osnovnih informacija.


Samira Lončarević/Facebook

Ona, kako piše Telegraf, je obrazovana i pristojna žena koja već godinama radi u Osnovnom sudu u Prijepolju.

Kako prenose mediji, Dženan je podnio zahtjev za razvod braka prije dva mjeseca, i to upravo na rođendan Samirin. 

Samira je odlučila ispričati svoju stranu priče za Telegraf, kazavši da je popularni pjevač vodio dupli život. 

Ona je i potvrdila medijska pisanja da ju je on pritiskao da se razvedu što prije:

"Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su prije mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mjesec, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza".

Samira kaže da je najveći problem imovina. 

"Doživjela sam da poslije 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtjev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem", kaže Samira. 

Dodaje da se ne brine za sebe, već za djecu.

"Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram s novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegovog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđa imena. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbijedim svoju djecu koja na svom imenu nemaju ništa. Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbijedim, danas-sutra nešto da se desi, šta bi oni? On ima dobar odnos s djecom. Djeca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje, boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od ljeta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod", zaključila je Samira Lončarević.



Srbijanski mediji pišu da su ga u Beogradu viđali već 15 godina sa drugom ženom. U međuvremenu su tamošnji mediji otkrili kako izgleda, koju je prije izvjesnog vremena usnimila ekipa "Paparazzo lova".



Dženan je nakon emitovanja ovog snimka uvjerio Samiru da mu je to saradnica.

"Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živjela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, djecu, a on pjeva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je prije par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspio da ubijedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je vjerovala", kazao je izvor Telegrafa. 

Samira je Kuriru kazala da nije vjerovala da ima drugu.

"Nisam vjerovala zato što sam stvarno voljela tog čovjeka i nije mi išlo u glavu da je to tako", dodala je ona. 

Samira u rodnom Prijepolju živi sa jednim od sinova, pošto drugi studira u drugom gradu.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana