16.4.2024. 14:38
Ovo je kuća u Prijepolju koja je podijelila Samiru i Dženana Lončarevića
U ekskluzivnoj ispovijesti za Telegraf, Samira Lončarević je otkrila detalje Dženanove prevare kao i da već 15 godina živi s drugom ženom u Beogradu te da čak kruži informacija da sa njom ima dijete. Ekipa Telegrafa se zaputila u Prijepolje gdje su posjetili porodičnu kuću u kojoj živi Samira sa djecom.

Oni su slikali porodičnu kuću iz koje on sada, navodno, želi da je istjera.

Kuća je velika i sastoji se iz dva dijela, jednog koji pripada Dženanu i drugog koji pripada njegovom rođenom bratu, kako je Samira objasnila. Potpuno je ograđena i nekako uvučena, te do dvorišta i ulaza nema baš najbolji pristup.

Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu.

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegovog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđa imena. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbjedim svoju djecu koja na svom imenu nemaju ništa - ističe Samira.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana