16.4.2024. 12:47
Duga lista odrađenih estetskih korekcija: Evo šta je sve Aleksandra Prijović operisala na sebi do 29. godine
Aleksandra Prijović estetske korekcije nikada nije negirala, već uvijek otvoreno govorila o onome čime je bila nezadovoljna na sebi i smjela da promijeni.

O njenom talentu i uspjehu ne prestaje da se priča mjesecima, jer ono što je njoj pošlo za rukom, da puni hale širom regiona sa samo 28 godina, nije gotovo nijednoj njenoj koleginici.

Pjevačica se proslavila učešćem u takmičenju „Zvezde Granda”, a od tada njen put se razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka, kao i ona sama.

Bila je sigurna u sebe i u to da će jednog dana postati ime o kojem se priča, a zbog karijere je napustila čak i srednju školu, što ima želju u budućnosti da promijeni i završi vanredno.

Poslije završetka muzičkog takmičenja u kojem je bila veoma uspješna, odmah je poradila i na svom fizičkom izgledu. Naime, Aleksandra Prijović uradila je estetske korekcije i odmah postala još zapaženija.

Aleksandra Prijović izgubila je čak 23 kilograma, a ovo je izbacila iz  prehrane kako bi to postigla - Večernji.hr

Ono što znamo je da je povećala grudi, volumen usana, korekciju zuba, uradila je korekciju nosa i obrva, a u medijima se navodi i da je korigovala izgled jagodica i ušiju.

– Ništa više neću korigovati. Ispravila sam sve što sam htjela – izjavila je Aleksandra jednom prilikom, pa dodala:

– Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promijeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati mjeru. Ne treba pretjerivati, da ne ličite na sebe, priznala je ona tada.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana