13.4.2024. 20:33
Žene su mu bile najveći porok - Hari Varešanović je bio ogroman zavodnik: "Kažem ja njoj: 'Ko ti je kriv. Ti si birala mene a ne ja tebe'"
Pjevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari ne krije da su mu žene najdraži porok, a iza sebe ima preljubu i vanbračnog sina.

Naime, pjevaču se desila velika ljubav u mladosti sa Aidom, još kada je imao svega 19 godina, te su njih dvoje stupili u brak krajem 1983. godine. Oni su iz braka dobili kćerku Nađu.

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije, 1994. godine, je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je isplivalo na vidjelo da je pjevač 1992. godine dobio i vanbračnog sina, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kojeg se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Pjevač je 2006. godine za "Puls" je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

- U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem: "Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe". Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog djece - istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je 2010. godine stupio u brak, nakon što se razveo od Aide.

- Sve što je bilo prije pripisao bih mladosti, ludosti. Mladi rade jedne stvari, srednje godine vuku neke druge - rekao je Hari prije nekoliko godina za "Gloriju".

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana