1.3.2018. 17:26
0
I dalje blokirana petlja Šićki Brod kod Tuzle, borci traže da im se obrati Salko Bukvarević
Protesti bivših boraca na petlji Šićki Brod kod Tuzle i dalje traju. Primjetno je veće prisustvo policije koja, uglavnom, vodi računa da ne dođe do bilo kakvih incidenata, te da se blokada saobraćaja riješi usmjeravanjem vozača ka lokalnim putevima kroz okolna naselja.

Bivši borci ne namjeravaju prekinuti blokadu petlje niti odustaju od svojih zahtjeva. Očekuju ishod konferencije predstavnika Vlade FBiH u Sarajevu, te traže da im se pridruži i lično obrati federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno- oslobodilačkog rada Salko Bukvarević.

Policija za sada ne poduzima nikakve mjere na razbijanju blokade. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.