8.10.2018. 15:35
0
Milorad Dodik: Stojim na raspolaganju Davoru Dragičeviću kako bi došlo do utvrđivanja istine
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da i dalje stoji na raspolaganju Davoru Dragičeviću i pokretu "Pravda za Davida" da bi se došlo do istine o stradanju banjalučkog mladića Davida Dragičevića.

"Vjerujem da ovi koji su ovim događajem kalkulisali na politički način više neće stajati iza toga, jer su takvi ljudi", rekao je novinarima Dodik. 

On je istakao da podržava istinu i pravdu. 

"Samo moraćemo neke stvari da postavimo na jasan način. Dakle, mjesto gdje se utvrđuje istina jeste nadležno tužilaštvo, a ne politika, niti politička struktura, parlament, Vlada. Nema dokaza da je neko iz Vlade ili političke strukture opstruisao bilo šta, niti to može da radi. Znate kako se i gdje biraju tužioci i možda bi mediji mogli pomoći da pojačamo njihovu odgovornost", dodao je Dodik. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.