8.2.2019. 13:18
0
Srđan Šušnica sa porodicom napustio Banja Luku, prijete mu da će završiti kao David Dragičević
Advokat Senad Pećanin potvrdio je za „Avaz“ da je Šušnjica napustio Banja Luku zbog prijetnji. Detalje o tome Pećanin, kaže, ne može iznositi iz bezbjednosnih razloga svog klijenta. Ipak, Pećanin je potvrdio da je Šušnica, između ostalog, dobio i prijetnju da će završiti kao ubijeni David Dragičević.

Srđan je s porodicom napustio Banja Luku. Dobivao je ozbiljne prijetnje, koje su se ponavljale već duže vrijeme. Prijavio je sve i policiji, ali ništa nije poduzeto. Odnosno, poduzeto je to da su ga suspendirali s radnog mjesta zbog, kako je dobio u obrazloženju disciplinske prijave,  narušavanja ugleda Republike Srpske – kazao je Pećanin, prenosi portal Buka. 

Pećanin je kazao i da je disciplinski postupak u predmetu protiv Šušnice zakazan za 20. februar te da će ga on zastupati u tom procesu. Šušnjica je inače zaposlen u Glavnoj službi za reviziju RS.

Ovo je već treći slučaj odlaska "u nepoznato" ljudi koji imaju drugačiji stav o trenutnoj politici u Republici Srpskoj.

Davor Dragičević i Daniela Ratešić iz grupe "Pravda za Davida" su također napustili Banjaluku i trenutno se nalaze na nepoznatim lokacijama.


(Lejla Trle) 

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.