18.8.2019. 16:14
1
Čubrilović: Sa SNSD-om očekujemo pobjedu na lokalnim izborima
Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da je dobojski odbor ove stranke jedan od najbolje organiziranih u Republici Srpskoj i kako očekuje da će nakon narednih lokalnih izbora zajedno sa SNSD-om činiti skupštinsku većinu u ovoj lokalnoj zajednici.

- Na narednim izborima očekujemo i pobjedu zajedničkog kandidata za gradonačelnika Doboja - rekao je Čubrilović.

On je kazao i kako polaže nadu u uspješan politički rad ovog odbora, uz podršku sadašnjeg koalicionog partnera SNSD-a.

Čubrilović je istakao da korektna sardnja ove dvije partije u Doboju može poslužiti kao primjer i poslati pozitivnu poruku građanima na nivou RS i BiH.

On je najavio podršku gradonačelniku Doboja Borisu Jeriniću u aktivnostima koje se poklapaju sa programom Demosa.

Jerinić je rekao da su njegovu kandidaturu na prijevremenim izborima za gradonačelnika Doboja prvi podržali Čubrilović i Demos.

On je najavio dalju saradnju sa Demosom, koji pored SNSD-a jedini u lokalnoj skupštini ima svoj klub odbornika, kako bi se radilo na važnim projektima za ovu lokalnu zajednicu.

Predsjednik dobojskog Odbora Demosa Slađan Jović je kazao kako je ova stranka spremna za lokalne izbore koji će biti održaani 2020. godine, a očekuje da će ostvariti dobar rezultat.


(SRNA/Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.