7.4.2024. 17:56
0
Dodik: Pobjeda Šobota na izborima značila bi ispisivanje nove historije Banjaluke
Mi ćemo učiniti sve da pobjeda načelnika Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra RS Nikole Šobota, kao gradonačelnika Banjaluke bude neupitna, a sa njim na tom mjestu će početi nova historija Banjaluke, istakao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

- Ovo je prva zvanična nominacija predstavljanja kandidata za lokalne izbore. Nama je čast i zahvalnost doktoru, što je prihvatio ovu kandidaturu, čovjek koji je sve svoje stručne, akademske faze prošao, koji se pokazao veoma operativnim. Uspostavljanjem nečega, čega u Banjaluci nikada nije bilo, a to je kardiohirurgija u Banjaluci, je dokazao svoje uspješno rukkovodstvo. Uvjeren sam da će on veom posvećeno, svojoj Banjaluci, vratiti najbolje što može da učini kao gradonačelnik - istakao je Dodik.

Naveo je da je RS ponosna na kardiohirurgiju koju vodi doktor Šobot.

- Šobot ima apsolutnu podršku, a mi ćemo učiniti sve da njegova pobjeda kao gradonačelnika Banjaluke bude neupitna. Sa njim na tom mjestu će početi nova historija Banjaluke. RS je ponosna na kardiohirurgiju koju vodi Šobot, koji ima apsolutnu podršku - dodaje Dodik.

Јednoglasnom odlukom Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, za gradonačelnika je izabrana nestranačka ličnost, doktor Nikola Šobot, čime je SNSD pokazala da je otvorena za stručne, sposobne i školovane ljude, kojima je opšti interes iznad ličnog, rekao je predsjednik Gradskog odbora stranke Banjaluka Vlado Đajić na konferenciji za medije.

Podsjećamo, na sjednici Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, odlučeno je da je kandidat je SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.