7.4.2024. 17:54
0
Šobot vjeruje u pobjedu na lokalnim izborima: Radujem se zajedničkom radu
Kandidat SNSD-a za gradonačenika Banje Luke Nikola Šobot poručio je da vjeruje u uspjeh SNSD-a i pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Šobot je istakao da njegov cilj jeste da Banju Luku vrati u okvire pristojnosti, stručnosti i legalnosti.

On je naveo da mu kao mladom čovjeku i vanstranačkom kandidatu predstavlja veliku čast i potvrdu njegovog dosadašnjeg rada to što mu je ukazano povjerenje da predstavlja najjaču političku partiju u RS-u.

"Isto tako, predstavlja i veliku obavezu. Radujem se zajedničkom radu", rekao je Šobot na sjednici Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka.

Nikola Šobot načelnik je Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.