26.11.2021. 12:59
0
Stanivuković objavio datum rušenja Kajak terase: Ispoštovaću svoju riječ, bez obzira na cijenu!
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ponovo je najavio rušenje Kajak terase u Banjoj Luci.

Stanivuković je ovu informaciju objavio na svom Twitter profilu, poručivši da je termin rušenja terase u subotu, u 15 sati.

Stanivuković je u svom obraćanju građanima Banjaluke istakao kako je ovo sve dugo trajalo, ali i da "teški, naporni i veliki procesi protiv velikih sila zahtijevaju mnogo vremena".

Naglašava da su istrajali te da su ovoga puta istekle sve moguće žalbe ili vrijeme za bilo kakvo odlaganje ili prolongiranje.

- Da budem precizniji ispoštovana je sva procedura. Ovo nije naša borba protiv bilo koga, ovo je naša želja da Banjaluka bude iznad bilo koga pojedinačno. Ali kada ti isti pojedinci ispoštuju sve procedure u radu, imat će sva prava kao i drugi ljudi. Suština naše politike je da vratimo ono što je gradsko, da stavimo svako lice u istu ravan - poručio je Stanivuković.

Ističe kako su neki sumnjali da će doći do rušenja, ali da ih on razumije jer proces dugo traje.

- Ali mi smo ustrajni i i želimo da to sve prođe onako kako procedure nalažu. Ispoštovaću svaku riječ koju sam dao građanima, bez obzira koja njena cijena bila - zaključio ej gradonačelnik Banjaluke.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.