26.4.2022. 17:44
0
Dunović: Zorane, dobro ti ide, Putin je ponosan na tebe!
Milan Dunović, potpredjednik Federacije BiH reagirao je na izjavu Zorana Milanovića u kojoj predsjednik Hrvatske, na sebi svojstven način, kazao da ulazak Finske u NATO treba usloviti izmjenama Izbornog zakona u BiH.

"Zoran Milanović nema problem ukoliko Rusija izvrši agresiju na Finsku i Švedsku. On ima problem sa Izbornim zakonom BiH. Zbog čega jednom izjavom želi ispuniti tri politička cilja Rusije, je pitanje za njega, ali i za njegove birače.  Jasno su vidljive politike Rusije otjelovljene u Milanoviću", kazao je Dunović.

Kako ističe Dunović Milanovićeva politika udaljava Republiku Hrvatsku od NATO-a, udaljava Finsku i Švedsku od NATO-a i šalje jasnu poruku Ukrajini, da su sami krivi za rat.

"Izmijeniti Izborni zakon BiH, po sistemu cementiranja konstitutivnosti i 'legitimnog predstavljanja naroda', te nejednake vrijednosti glasa, je također politika Milanovića. Zorane, dobro ti ide, Putin je ponosan na tebe!", dodao je Dunović.

(A: Baliećvac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.