20.5.2022. 16:20
0
Načelnik Muzur potpisao sporazume sa 19 boračkih udruženja
Nakon sprovedenog Javnog poziva za finansiranje i sufinansiranje programskih aktivnosti, načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur potpisao je sporazume sa 19 boračkih udruženja.

Za programske aktivnosti boračkih udruženja iz Budžeta Općine Ilidža za 2022. godinu odobreno je ukupno 170.000 KM. 

I ovom prilikom načelnik Muzur je razmijenio određene ideje i zamisli s predstavnicima boračkih udruženja. 

Poseban akcent stavljen je na bitne datume tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu, a sve kako bi se njihovo obilježavanje dodatno unaprijedilo. 

- Kao i u svakoj oblasti života, tako i u radu i djelovanju boračkih udruženja postoji prostor za dodatni napredak. Ono što je sigurno jeste da Općina Ilidža neće biti kamen spoticanja na tom putu - kazao je načelnik Muzur. 


(Patria/Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.