29.9.2022. 10:12
0
SDP: Drugarice i drugovi, pozivamo vas da Mejdan obojimo u crveno. Dolazi i Hari Mata Hari
Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine večeras od 19:30 sati u velikoj dvorani SKPC Mejdan u Tuzli završnim skupom završava predizbornu kampanju za Opće izbore 02. oktobra 2022. godine.

“Na skupu će se obratiti prof.dr. Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH, Jasmin Imamović, nosilac liste za Parlament BiH, te kandidatkinje i kandidati za Parlament BiH, Parlament FBiH i Skupštinu Tuzlanskog kantona. Specijalni gost skupa je Hari Mata Hari. Pozivamo Vas da i ovaj put Mejdan zajednički obojimo u crvenu boju!” – saopćeno je iz SDP-a BiH.



(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.