24.2.2024. 13:30
0
Nedžad Kahrimanović: Škorpioni nisu likvidirali Srebreničane na taj način kako je to uradila država Amri. Ne postoji nijedan promil empatije
FOTO: N1
Nedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre Kahrimanović, ponovio je na današnjem protestu u Tuzli zahtjev za smjenom ili ostavkama ministra i direktora policije TK, kao i "svih odgovornih u hijerarhiji".

Kahrimanović je u razgovoru za N1 kazao da ne očekuje da će se ispuniti zahtjevi, ali da će “odgovorni to na kraju morati uraditi”.

“Ovo nije borba od minute i sata”, dodao je on, “nego dugotrajna i mukotrpna borba”.

Brat ubijene Amre Kahrimanović poručio je da će istrajati u borbi koja nije politička, nego je borba za dostojanstvo njegove brutalno likvidirane sestre.

“Škorpioni nisu likvidirali Srebreničane na taj način kako je to uradila država Amri. Ne postoji nijedan promil empatije niti političke i društvene odgovornosti. Indirektno su oni pucači kada ne izvršavate svoj posao profesionalno. Poslije Amre su bila još dva ubistva i…? Oni samo saniraju štetu”, zaključio je Nedžad Kahrimanović.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.