23.5.2023. 17:31
1
Šteta: Nadležni trebaju pronaći rješenje za gužve tokom rekonstrukcije ilidžanskog mosta
Adnan Šteta, ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta zatražio je od odgovornih da pronađu rješenje za velike saobraćajne gužve tokom rekonstrukcije ilidžanskog mosta na putu M17.

Sigurnost svih učesnika u saobraćaju

- Sretan sam jer je federalni nivo vlasti počeo sa radovima na mostu na Ilidži, jer je obnova bila neophodna i bilo je krajnje vrijeme.

Most nije u kantonalnoj nadležnosti, međutim, danas sam poslao dopis svim uključenim stranama da se pronađe rješenje za prevelike gužve i da se poveća sigurnost svih učesnika u saobraćaju radi saobraćajnih nesreća koje su se desile.

Noćni rad ili izmjena režima saobraćaja

Predložili smo da se razmotre mogućnosti noćnog rada ili drugačije izmjene režima saobraćaja.

Stavili smo nadležnima na raspolaganje svoje resurse i predložili pojačanu saradnju sa MUP-om našeg kantona, a sve u cilju najboljeg interesa građana Kantona Sarajevo - naveo je Šteta na Facebooku.


(Admir O.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.