20.6.2023. 14:03
0
Kantonalna bolnica Zenica objavila oglas za prijem preko 100 radnika
Javni oglasom predviđen je prijem medicinske sestre-tehničara i to 47 izvršilaca na određeno vrijeme, kao i medicinske sestre tehničare na neodređeno vrijeme i to njih 21, piše 072INFO.

Također, oglasom je predviđen prijem diplomiranog inženjera laboratorijske dijagnostike – 1 izvršilac, na određeno vrijeme, diplomirani inženjer RTG dijagnostike na Odsjeku za radioterapiju i to jedan izvršilac na određeno vrijeme.

Pored toga, u zeničkoj bolnici traži se i viša medicinska sestra – tehničar, na određeno vrijeme, viši fizioterapeut – 1 izvršilac, na određeno vrijeme, medicinski laborant – 5 izvršilaca, na određeno vrijeme.

Također, oglasom je predviđen prijem medicinskog laboranta – 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme, šef službe za zaštitu na radu i zaštitu od požara na određeno vrijeme – 1 izvršilac, interni revizor ekonomskog smjera na određeno vrijeme – 1 izvršilac, interni revizor pravnog smjera na određeno vrijeme – 1 izvršilac.

Osim toga, traži se viši referent za računovodstvene poslove na određeno vrijeme – 1 izvršilac, psiholog na određeno vrijeme – 1 izvršilac, mesar na određeno vrijeme – 1 izvršilac, kuhar na određeno vrijeme – 1 izvršilac, NK radnik u servisu za održavanje čistoće na određeno vrijeme – 2 izvršioca.

Traži se i NK radnik za održavanje čistoće na neodređeno vrijeme – 1 izvršilac, radnica na održavanju čistoće na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci – 6 izvršilaca, radnica na održavanju čistoće na određeno vrijeme do povratka radnice sa bolovanja, a najduže 6 mjeseci – 9 izvršilaca, te radnica na održavanju čistoće na neodređeno vrijeme – 7 izvršilaca.
Potrebna je i servirka – pomoćni radnik u kuhinji na određeno vrijeme – 3 izvršioca, servirka – pomoćni radnik u kuhinji na neodređeno vrijeme – 3 izvršioca, KV radnik u servisu za pranje na određeno vrijeme u trajanju od šest mjeseci – 1 izvršilac, NK radnik u servisu za pranje na određeno vrijeme – 1 izvršilac.

Traži se i NK radnik u servisu za pranje na neodređeno vrijeme – 1 izvršilac, pomoćni ložač na određeno vrijeme – 1 izvršilac, pomoćni ložač na određeno vrijeme do povratka s bolovanja najduže 6 mjeseci – 1 izvršilac, pomoćni ložač na neodređeno vrijeme – 1 izvršilac, kotlovođa na određeno vrijeme – 2 izvršioca, moler na određeno vrijeme – 1 izvršilac, vozač na određeno vrijeme 2 izvršioca, fizičar na određeno vrijeme – 1 izvršilac, inženjer RTG dijagnostike na određeno vrijeme – 1 izvršilac. 


(A.R.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.