22.6.2023. 21:30
0
Armin, Ahmed i Uzeir brutalno pretukli momka ispred kafane: Udarali su ga čak i flašama
Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv Turkeš Armina (33), Galijašević Ahmeda (29) i Galijašević Uzeira (24), svi iz Tešnja, zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Njih trojica su zajedno pretukli muškarca K.S. u Potočanima, općina Tešanj.

Prema optužnici, napad se desio 11.06. prošle godine oko 02:30 sati ispred ugostiteljskog objekta.

Armin, Ahmed i Uzeir su se prvo dogovorili da pretuku K.S., a što su nakon verbalne rasprave i učinili.

Prvo ga je Ahmed udario zatvorenom pesnicom u glavu, zatim je isto uradio i Uzeir, a onda su ga nastavili udarati flašama i rukama u glavu.

K.S. je nakon ovih udaraca pao na pod, ali nasilnici tu nisu stali, nego im se priključio i Armin, pa su sve trojica nastavili da ga udaraju rukama i nogama po čitavom tijelu, a kada je neko povikao da ide policija, prestali su sa udarcima i pobjegli.

Njih trojica su K.S. nanijeli lake tjelesne povrede, čime su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.