30.6.2023. 18:27
0
Dodik nije fino pokosio travu, pa dobio lekciju: "Ovo je zadnji put da popravljam za vama"
Ivan Begić, bivši član PDP-a i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, objavio je na svom Twitter nalogu videosnimak kako u Banjoj Luci dovršava posao koji do kraja nije uradio predsjednik RS-a Milorad Dodik.

Dodik je, naime, jučer objavio snimak na kojem se vidi kako kosi jedan travnati dio koji dijeli kolovozne trake u Banjoj Luci. 

Lider SNSD-a je to uradio kako bi se, valjda, dodvorio Banjalučanima s obzirom da komunalni radnici to nisu uradili. Međutim, Dodik očigledno nije završio posao do kraja.

Tako je barem napisao Begić koji je objavio snimak na kojem se vidi kako kosi travu sa kosilicom na istom mjestu gdje je Dodik to jučer radio.

- Šta god da radili u životu to treba da bude odgovorno, pošteno, časno i kvalitetno. Kosili travu ili vodili državu. Nemojte ostavljati nezavršene poslove, makar to bilo i košenje trave. Ovo je posljednji put da popravljam nešto za vama, rekao je Begić.


(Ajdin B.)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.