31.7.2023. 8:41
0
Tužne vijesti iz Mostara: Preminula žena koja je nakon skokova sa Starog mosta pala niz stijene u Neretvu
FOTO: Avaz
Pedesetpetogodišnja A. G. iz Mostara koja se jučer teško povrijedila nakon što je pala niz stijene, a potom u rijeku Neretvu, nažalost, kako je potvrđeno "Avazu", podlegla je noćas u Kantonalnoj bolnici „Dr.Safet Mujić“.

Kako smo prenijeli sinoć, njoj su konstatirani višestruki prijelomi. Usljed teških tjelesnih ozljeda došlo je do komplikacija njenog zdravstvenog stanja,

Kako je rekao za portal "Avaza" dr. Mehmed Haznadar, šef Odjela za anestezijou, reanimaciju i intenzivno liječenje KB "Dr. Safet Mujić", reanimacione mjere su započele u 21 sat, no, nažalost, uprkos naporima ljekara, ona je podlegla u 23.45 sati.

Nesretna žena je skokove je posmatrala u blizini bašte ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku se, vjerovatno, poskliznula i nekoliko puta, prilikom pada, udarila u stijene, nakon čega je upala u Neretvu.

Brzom reakcijom ekipa Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koji, inače, brinu o sigurnosti takmičara,ali i Hitne pomoći odvezena je čamcem do njihovih ambulantnih kola, a potom u bolnicu.

Na licu mjesta bili su i pripadnici Policijske uprave Mostar.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.