26.9.2023. 11:14
0
Nebojša Vukanović pita: 'Čiji je kokain iz dobojskog marketa vrijedan više miliona eura'
Počela je nova sjednica Narodne skupština republike Srpske, a narodni poslanik, lider Liste za pravdu i red i novopečeni mladoženja Nebojša Vukanović odmah je uzeo riječ.

Njega zanima čija je droga zaplijenjena prošle godine na području Doboja, te pita da li su SNSD i MUP RS krilo mafije.

"U ljeto prošle godine, u jednom marketu u Doboju zaplijenila je oko 73 kilograma kokaina, koji je transportovan sakriven u pošiljci druge naručene robe koja se uvozila u BiH", naveo je Vukanović.

Podsjetimo, iz Tužilaštva BiH je tada saopšteno da vrijednost pronađenog kokaina na ilegalnom narko-tržištu iznosi više miliona eura, te da je riječ o jednoj od najvećih pljenidbi ove droge u postdejtonskoj BiH.

Sjednica NSRS je počela minutom šutnje za Srbe – napadače koji su izvršili napad na kosovsku policiju.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.