9.10.2023. 14:47
3
Iz TVSA objasnili zašto su otkazali gostovanje ministru Bečareviću
Nakon što je ministar u ostavci u Vladi KS Almir Bečarević optužio TVSA da mu je otkazala gostovanje zbog ostavke premijera Nihada Uka, oglasila se i ova televizija.

Oni su u saopćenju objasnili zašto je došlo do otkazivanja, prenosimo ga u cijelosti:

- Nakon što se u pojedinim medijima oglasio ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS Almir Bečarević iznijevši optužbe na račun Televizije Sarajevo da mu je otkazano gostovanje u Sarajevskom jutru planirano za 10.oktobar zbog toga što više nije ministar, informišemo vas da je gostovanje ministra Bečarevića otkazano zbog toga što je danas 9. oktobra bio gost u istoj emisiji Sarajevsko jutro, na linku kod kolegice Vanje Semić u terminu od 8,30.

Napominjemo da je programski potpuno neopravdano gostovanje istog sagovornika dva dana za redom u istoj emisji i o istoj temi. To je bio razlog otkazivanja gostovanja ministra Bečarevića koji je, uzgred, bio vrlo čest gost ne samo u Sarajevskom jutru nego i u drugim emisijama TVSA".

(Ajdin B.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.