14.10.2023. 14:40
0
Konaković reagovao na poruku Novalića - Nije mu jasno kako je bio premijer: "Dva puta sam čitao, kaže da pitanje nije retoričko.."
Bivši premijer Federacije Bosne i Hercegovine i sadašnji zastupnik Stranke demokratske akcije u Zastupničkom domu FBiH Fadil Novalić na svom Facebook profilu nedavno je uputio poruku Elmedinu Konakoviću, ministru vanjskih poslova BiH.

“Sada kukanja nema. Ministar vanjskih poslova, kako sebe zove, ‘biser evropske diplomatije’, ne radi ništa kako bi smanjio cijenu plina. Zašto ne pregovara sa Putinom kako bi smanjio teret na građane Sarajeva? Zašto dopušta da nametnuti Nikšić ‘pljačka Sarajevo’? Ovo pitanje nije retoričke prirode”, podvukao je Novalić.

Oglasio se i Konaković koji je istakao kako mu nije jasno da je Novalić mogao biti premijer.

“Dva puta sam čitao. Sam Novalić kaže da pitanje nije retoričko. Ovaj je čovjek vodio Vladu FBiH 8 godina”, napisao je Konaković.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.