24.10.2023. 10:15
0
Jasmina iz Bosne i Hercegovine ubijena u Beču: Četvero djece ostalo bez majke. Partner imao zabranu prilaska
Austrijski mediji objavili su danas nove detalje krvavog pira koji se desio u subotu, u predgrađu Beča kada je ubijena Jasmina (33), koja je porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Mlada majka četvoro djece, ubijena hicem u glavu ispred vile svoje porodice.

Osumnjičeni je njen bivši partner, 35-godišnji državljanin Švedske, rođen u BiH, koji se nakon ubistva predao policiji.

Mediji su još ranije prenijeli da Jasmina potiče iz dobrostojeće porodice privatnih preduzetnika, dok je osumnjičeni radio kao agent za nekretnine.

Kako prenos oe24, osumnjičeni je već imao zabranu prilaska Jasmini, a od januara 2022. godine ima i zabranu nošenja oružja.

Nakon što je hladnokrvno ubio majku svoje djece, on je prvo napustio mjesto zločina da bi se nakon nekog vremena sam predao policiji. Trenutno se nalazi u pritvoru. Kako su juče prenijeli mediji, njih dvoje su se sukobili oko starateljstva nad djecom. Ipak, istraga i suđenje će pokazati šta je bio njegov stvarni motiv i da li je ovo hladnokrvno ubistvo moglo biti spriječeno.

Djeca, dvije kćerke i dva sina, su dobi između devet i 13 godina.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.