26.10.2023. 19:00
0
Počeo miting ''Branimo Srpsku''. Evo kakve se poruke čuju
FOTO: RTRS
U Doboju je u toku miting pod nazivom "Branimo Srpsku" na kom je, kako navodi RTRS, pružena podrška institucijama RS u odbrani nadležnosti ovog bosnskohercegovačkog entiteta.

Navodi se da je veliki broj građana cijele dobojske regije stigao je na narodni miting. Gradonačelnik Doboja Boris Јerinić istakao je da građani ne brane pojedinca.

"Mi branimo naš Ozren, našu Trebavu, naš Vučijak, naš grad Doboj i cijelu RS", poručio je Јerinić.

Istakao je da će RS braniti svoje institucije i svog predsjednika Milorada Dodika.

"Јer ako nema RS, nema ni budućnosti srpskog naroda na ovim prostorima", naveo je Јerinić.

Zahvalio je građanima što su na miting došli u velikom broju.

Skupu prisustvuju predsjednik predsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić, premijer RS Radovan Višković, Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, ministri u Vladi RS, kao i predstavnici partija koalicionih partnera SNSD-a, prenosi Raport.

(M.LJ.)

RSMiting
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.