29.10.2023. 10:38
0
Silajdžić: Od Bošnjaka su napravili Palestince a od Refika Lende Mahmuda Abasa pa se u FBiH pita taman koliko i Abas na Zapadnoj obali
"Dvadesetak Bošnjaka i svi Hrvati u Parlamentu Federacije BiH su od Bošnjaka napravili političke Palestince", stav je Harisa Silajdžića.

Ovaj zastupnik Stranke za Bosnu i Hercegovinu u Predstavničkom domu Parlamenta entiteta F BiH na svom Facebooku je napisao: 

"Federaciju BiH su preko suspenzije ustava na jedan dan isporučili Draganu Čoviću čiji je glavni finansijer cionista Amir Kabiri. 

Džaba više od 45 Bošnjaka koji su dobili podršku svog naroda da ga predstavljaju, džaba i potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo.

Napraviše od njega Mahmuda Abasa, pa se Lendo u FBiH pita taman koliko i Abas na Zapadnoj obali. 

A onda uče dove za Palestince", stoji u njegovoj objavi.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.