29.10.2023. 10:50
0
Irfan Čengić na biračko mjesto došao u društvu supruge i sina: Otklonimo krizu koja traje već šest mjeseci
FOTO: Avaz
U Općini Stari Grad danas se održavaju prijevremeni izbori za načelnika ove općine.

Kandidati su Irfan Čengić (SDP BiH) i Dženan Selimbegović (SDA).

Irfan Čengić je glasao u biračkom mjestu Osnovna škola "Vrhbosna". Na biračko mjesto je stigao u društvu supruge i sina.

- Otklonimo krizu koja traje već šest mjeseci, a da se ne nastavi i narednih 11. Svjesni smo da će izlaznost biti manja, s obzirom da nisu redovni izbori, ali u svakom slučaju pozivam sve građane da glasaju - rekao je nakon glasanja.

Podsjećamo, pravo glasa ima 36.195 birača. Biračka mjesta su utvorena jutros u 7 sati, a zatvaraju se večeras u 19 sati.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.