5.11.2023. 15:18
0
Dal Varešanović upoznao Recepa Tayyipa Erdogana: Turski predsjednik kazao da je zadovoljan igrama bh. igrača
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan organizovao je prijem igračima Rizespora.

Poznato je da je turski predsjednik veliki navijač ovog kluba. Razgovarao je sa svim igračima i pohvalio njihove nastupe u ovoj sezoni. Rizespor se nalazi trenutno na desetoj poziciji u turskoj Superligi.

Razgovarao je s bh. reprezentativcem Dalom Varešanovićem. Erdogan je istakao da je zadovoljan njegovim igrama i da mu je drago što je došao u ovaj klub.

Naš reprezentativac je opravdao status pojačanja u ovom klubu i pruža odlične partije. Na kontu ima dva gola i jednu asistenciju.

(Ajdin B.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.