15.11.2023. 19:01
1
Zahiragić vrijeđao zastupnicu Hodžić da je bila kafe kuharica pa dobio kafu: "Upoznao sam je kod Huse Ćesira dok je radila to"
Nakon što je Haris Zahiragić (SDA) vrijeđao zastupnicu u Skupštini Kantona Sarajevo Admelu Hodžić da je bila kafe kuharica, njega kolegica Mersiha Mehmedagić (NiP) donijela je Zahiragiću kafu.

- Gospođa (zastupnica DF-a) Marijela (Hašimbegović) je kazala da samostalni zastupnici kao takvi nemaju političku platformu ispred koje djeluju i da ona ne zna na koji način će oni provoditi politike. Čak je otišla korak dalje i kazala 'cijeneći dobre CV-ove', a ja nisam siguran da je CV, npr. kolegice Hodžić, posebno dobar - kazao je Zahiragić.

Hodžić je navela da je Zahiragić vrijeđa, na šta je reagovao i predsjedavajući Skupštine KS Elvedin Okerić.

- Zaista nisam imao ništa protiv kolegice Hodžić. Nisam imao šta prigovoriti. Ona sad nešto izmišlja. Upoznao sam je u jednom prijateljskom ozračju kada je bila kafe kuharica kod gospodina Huse Ćesira. Tada sam je upoznao - rekao je.

Nastavak te priče se desio nešto kasnije kada je zastupnica NiP-a Mersiha Mehmedagić otišla do kafe kuharice i napravila kafu Zahiragiću te mu je donijela u salu.


(Ajdin B.)

 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.