16.11.2023. 22:43
1
Višković: Oni koji napadaju RS plaše se večerašnje slike iz Bijeljine
Građani Bijeljine došli su u velikom broju na narodni miting koji je nazvan "Branimo Srpsku“, saopćeno jer iz Vlade manjeg bosanskohercegovačkog entiteta.

Mitingu u Bijeljini prisustvuje i premijer Radovan Višković, kao i brojni zvaničnici iz RS.

Skupu su prisustvovali i članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, ministri u Vladi RS Petar Đokić, Željko Budimir, Alen Šeranić, Savo Minić, Vojin Mitrović...

Višković je istakao da se oni koji napadaju RS plaše večerašnje slike iz Bijeljine "koja će do kasno u noć biće analizirana u ambasadama".

"Vi uvodite vaše sankcije, a mi ćemo raditi ono što je propisano Ustavom i Dejtonom. Gnusna laž je da mi rušimo Dejton. Zvaničnici RS jedini se u BiH zalažu za dejtonsku BiH sastavljenu od dva entiteta i tri konstitutivna naroda", poručio je Višković.


(Ajdin B.)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.