23.11.2023. 14:23
0
Amir Pašić Faćo pušten na slobodu: Odbijen prijedlog za pritvor
FOTO: Avaz
Općinski sud u Sarajevu odbio je prijedlog Tužilaštva KS za određivanje pritvora Amiru Pašiću Faći koji je bio uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti, potvrđeno je za portal “Avaza” iz Općinskog suda Sarajevo.

Amir Pašić je danas pušten iz pritvora, potvrdio nam je njegov advokat Omar Mehmedbašić, te poslao fotografiju na kojoj je s Pašićem ispred Suda.

Pritvor je bio predložen zbog opasnosti da bi Pašić na slobodi mogao ponoviti krivično djelo, te da bi uništio ili sakrio dokaze.

Pašić je bio u ulici Zelenih beretki u Općini Stari Grad uhapšen na osnovu raspisane operativne potrage.

Podsjećamo, on je na društvenoj mreži TikTok prijetio Tinu Begtaševiću, sudiji Općinskog suda u Sarajevu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.